QQ登录

只需一步,快速开始

扫码登录更安全

使用道具|

看得明粤语就进来~!绝对经典搞笑

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?立即注册

x
  1.拖拖拉拉实食斋,扭扭拧拧正乸型
  2.唔系衰多口,点会甘出丑
  3.痴痴呆呆坐埋一台,憨憨居居围埋一堆
  4.今日博一博,有排我挥霍
  5.你对距如珠如宝,距当你咸鱼水草
  6.你对距甜甜蜜蜜,距当你无哩头七
  7.你对距痴心一片,距当你痴鸠咗线
  8.唔系猛龙唔过江,唔系猪扒唔化妆
  9.我有一份工,果份工叫阴功
  10.兄弟如手足,老婆齐齐郁
  11.吾系你死,就系我翻吾到屋企
  12.中间分界,升职最快
  13.惹事斗非当饮茶,俾人打到跳chacha
  14.招招积积自大狂,俾人省到心都寒
  15.婚姻是爱情的坟墓,但不结婚的爱情就死无葬身之地
  16.世上无难事,只要隔硬黎
  17.人系冇甘容易死噶,但死起上黎真系好鬼容易
  18.男人唔去滚,除非身无银;男人唔咸湿,鸡窦都执粒
  19.起你鄙视我噶同时,我何尝唔系想一巴刮死你
  20.如果太多二奶黎,老婆就无定企。等到老婆翻番黎,二奶又唔争气
  21.十个男人九个滚,第十个淋紧去唔去滚
  22.唔滚唔知身体好,唔赌唔知时运髙
  23.我就俾唔到你幸福,但绝对可以令你舒服
  24.订煲唔订盖,得闲打下友谊赛
  25.早买早享受,迟买多折扣
  26.钱唔系问题,问题系冇钱
  27.十蚊三支,饮到白痴
  28.现在留一腿,日后好抽水
  29.唔好攞你嘅猪头嚟挑战我嘅砖头
  30.纵使日后不能谈情,何妨与他一起露营
  31.情侣好与坏,在乎沟通与关怀
  32.为兄弟可以两胁插刀,为女可以插兄弟两刀
  33.D女好鬼索,条仔超级恶
  34.我唔系随便嘅人,我随便起来唔系人
  35.二指长过公,唔捧都会红
  36.出得嚟行,预左吐痰
  37.生命诚可贵,柴米油盐更贵
  38.美人美人,发端撩人;美人美人,眼尾冇纹;美人美人,何其销魂
  39.屎可忍,尿不可忍
  40.有宵夜就有过夜
  41.早啲饮,早啲霖,早啲返去瞓
  42.赢就赢粒糖,输就输间厂
  43.发贴攞精华,红过刘德华
  44.骑白马嘅唔一定系王子,可能系唐僧;长翅膀嘅唔一定系天使,可能系鸟人
  45.你系多春鱼嘅细佬--多卵鱼
  46.大便嘅离去,系马桶嘅追求,定系肛门嘅不挽留
  47.啲女好鬼索,条仔超级恶
  48.唔在乎有波有囖,只在乎冇睇妇科
  49.每日一督屎,冇晒BaBa子
该用户还没有设置签名内容!

8 个回复

云龙 ... LV.32 2015-3-31 22:04
沙发 来自: 中国广东惠州
云龙 ... LV.32 2015-3-31 22:04
板凳 来自: 中国广东惠州
kevin哥 LV.50 2015-4-2 19:13
地板 来自: 中国广东惠州
日日饮可乐,一晚十几锅
鸿仔烧烤 ... LV.50 2015-4-3 02:30
5# 来自: 中国广东惠州
kevin哥 发表于 2015-4-2 19:13
日日饮可乐,一晚十几锅

晚晚菠蘿啤,夜夜三四點
卡西米硅藻泥 LV.21+ 2015-4-11 12:23
6# 来自: 中国广东惠州
园洲卫康眼镜 LV.11+ 2015-4-19 17:51
7# 来自: 中国广东惠州
鸿仔烧烤 发表于 2015-4-3 02:30
晚晚菠蘿啤,夜夜三四點

你这个在哪里吃的?   看上不错
o(︶︿︶)o ... LV.32 2015-4-19 20:38
8# 来自: 中国广东惠州
鸿仔烧烤 ... LV.50 2015-4-19 21:09
9# 来自: 中国广东惠州
园洲卫康眼镜 发表于 2015-4-19 17:51
你这个在哪里吃的?   看上不错

俬家貨